Ik zoek werknemers

Werkplein IJsselgemeenten

Snelmenu

Ik zoek werknemers

Goed personeel vindt u niet zomaar. Het Werkplein IJsselgemeenten kent veel mensen die graag aan de slag willen. Daardoor kunnen we mensen selecteren die bij uw vacature(s) aansluiten. Onze arbeidsmakelaars kunnen daarvoor in overleg met u maatwerk leveren. Bijvoorbeeld door u de mogelijkheid te bieden uw vacatures op het werkplein te presenteren. Daarnaast kunnen we in overleg bekijken of we onze kandidaten een aanvullende training kunnen bieden om aan uw vraag tegemoet te komen.

Presenteer uw vacatures

Zoekt u meerdere nieuwe medewerkers of stagiaires? Of biedt u een opleiding met baangarantie? Geef dan een presentatie aan een groep kandidaten die we vooraf op capaciteiten en interesse voor u selecteren. Na uw presentatie kunt u direct met de kandidaten in gesprek.

Bent u geïnteresseerd? Onze arbeidsmakelaars gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. In de vakgebieden thuiszorg, horeca, callcenter, grondwerker, slagersvak en asbestverwijdering hebben presentaties tot goede resultaten geleid.

Aanvullende training en opleiding

De vaardigheden van onze kandidaten niet sluiten niet altijd perfect aan op uw wensen. In overleg met u bekijken we of een korte opleiding of training de oplossing kan bieden. Daarbij werken we samen met bijvoorbeeld ROC’s als het Zadkine en Albeda College.

Zie bijvoorbeeld het filmpje over onze Zorgacademie voor de thuiszorg (2:00 minuten) Icoon YouTube en lees over de projecten met industriële brandwachten  en Horeca.

MVO: Geef iemand een kans

Soms hebben mensen een extra duwtje in de rug nodig om werk te vinden. Wij zijn van mening dat deze mensen een kans verdienen. Die kans kunt u bieden.

Als het nodig is begeleiden we u en de werknemer de eerste tijd extra met gesprekken, training of opleiding. Ook kan een werknemer starten met een werkervaringsplaats en zijn / haar uitkering behouden. Op deze manier kunt u maatschappelijk verantwoord ondernemen zonder risico.